Studiile de piata sunt acele servicii prin care se sondeaza opinia publica. Aceste studii de piata pot fi realizate stradal, prin chestionarea subiectilor.

  • Daca ai o afacere sau te pregatesti sa pui bazele uneia trebuie sa ai in vedere foarte mult lucruri care te vor ajuta sa-ti indrepti firma catre succes. Studiile si analizele de piata sunt cai prin care cunostintele, nevoile, dorintele, preocuparile, îndoielile si planurile consumatorilor si chiar comportamentul acestora pot fi estimate. Studiile si analizele de piata sunt lucruri care te ajuta sa intelegi cat mai bine ce anume doresc clientii sau posibilii clienti carora li te adresezi sau urmeaza sa li te adresezi. Studiile de piata sunt acele servicii prin care se sondeaza opinia publica. Prin intermediul acestora oamenii isi pot exprima parerile cu privire la produsele sau serviciile pe care tu le oferi si care fac obiectul analizei. Aceste studii (chestinare) pot fi efectuate prin diferite modalitati precum: stradal, telefonic, din usa in usa etc.

    Beneficiile pe care studiile de piata le ofera afacerii tale sunt foarte multe. Dupa efectuarea unuia vei afla raspunsuri la intrebarile tale, vei afla ce asteptari au clientii sau posibilii clienti de la tine, de la produsele si serviciile tale, ce nevoi au clientii, ce are in plus sau in minus concurenta, ce obiceiuri de consum au clientii, unde ai nevoie sa investesti mai mult si multe alte lucruri privind activitatea pe care o desfasori. Astfel, dupa efectuarea studiului de piata pe baza informatiilor colectate si bine analizate vei putea lua anumite decizii privind viitorul firmei tale, al produselor si serviciilor pe care le oferi.

    De ce sunt importante studiile de piata? Care sunt obiectivele unui studiu de piata? In urma efectuarii unui studiu de piata vei putea concepe si pune in aplicare o strategie de marketing care te va ajuta in cresterea profitului si a imaginii companiei tale. Investeste timp si resurse financiare in viitorul companiei tale si succesul va fi garantat. Firma de publicitate Wingman are incredere in acest serviciu de promovare si te poate ajuta sa-l pui in aplicare. Wingman se caracterizeaza prin seriozitate si profesionalism. Wingman este o firma cu experienta ce ofera servicii de inalta calitate.

Telefon nr. // 0756.86.86.86
Telefon/Fax: nr. // 021.323.66.63