Door-drop este sistemul de distributie al materialelor publicitare la clantele locuintelor.

 • Ca si in cazul distributiei in regim Drop-mail, distributia Door-drop poate fi segmentata in functie de cerintele clientului luand in considerare: publicul tinta, mediul (urban/rural), puterea de cumparare a populatiei si numarul de locuitori al zonei targetate.

  Promovarea este viata unei afaceri. Daca ai o afacere trebuie sa stii ca fara promovare este foarte greu sa supravietuiesti pe o piata unde concurenta este mare. Pentru a deveni puternic si cunoscut este foarte important ca publicul sa te poata deosebi de ceilalti concurenti care au aceleasi produse pe care le ai si tu. Pentru asta trebuie sa alegi cele mai eficiente metode de promovare.

  O metoda eficienta si ieftina de promovare ce are rezultate rapide este Door-drop. Door-drop este sistemul de distributie al materialelor publicitare la clantele locuintelor. Aceasta metoda de publicitate s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Este o metoda de promovare la care apeleaza tot mai multi mai ales in faza de inceput a unei afaceri, fiind foarte eficienta in aducerea primilor clienti, fiind o metoda de promovare ce are rezultate imediate. De asemenea, cu ajutorul acestei metode de publicitate se ajunge foarte rapid in locuintele publicului tinta. Usa locuintei noastre este un loc caruia ii acordam foarte multa atentie deoarece tine de intimitatea si de siguranta noastra. Astfel, orice pliant sau lucru lasat pe clanta sau in fata usii noastre ne va atrage imediat atentia si ne va starni curiozitatea de a vedea ce contine. Cu siguranta cel care gaseste un pliant agatat de clanta usii locuintei sale il va pastra si il va folosi ori de cate ori va avea nevoie de serviciul promovat. Din acest motiv este foarte important continutul pliantului. Pe langa produsele promovate este bine ca pliantul sa contina si adresa, numarul de telefon, adresa siteului si multe alte date de contact pentru ca posibilul client sa poata apela usor si rapid la serviciile pe care le oferiti. De aceea, aceasta metoda de promovare va avea intotdeauna rezultate pozitive.

  Metoda de promovare Door-drop ne ofera posibilitatea de a alege cui vrem sa ne adresam, sa ne alegem publicul tinta, mediul (urban/rural), puterea de cumparare a populatiei si numarul de locuitori al zonei targetate.

  Daca ai nevoie de un astfel de serviciu de promovare apeleaza cu incredere la Wingman. Wingman este convins de efectele si rezultatele acestor servicii si te poate ajuta sa-ti faci afacerea cunoscuta rapid si eficient.

  Distributia in regim Door-drop este in continua dezvoltare. Aceasta reprezinta cea mai rapida si sigura cale de a patrunde in locuintele publicului tinta.

Telefon nr. // 0756.86.86.86
Telefon/Fax: nr. // 021.323.66.63