Distributia stradala este serviciul de distribuire al materialelor publicitare in spatii publice.

  • Atunci cand ai o afacere trebuie sa stii ca ai nevoie si de promovare. Promovarea este foarte importanta pe tot parcursul derularii activitatii si nu numai la inceput. Prin publicitate esti mereu in atentia publicului si astfel nu ii lasi sa uite de tine si de produsele si serviciile pe care tu le oferi. Pentru a avea mereu succes trebuie sa alegi corect metoda de promovare. O metoda eficienta, rapida, cu rezultate imediate si care implica costuri mici este distributia stradala a pliantelor. Aceasta este o metoda excelenta de a atrage noi clienti precum si pentru a-i informa pe acestia cat si pe clientii existenti despre serviciile pe care le oferiti. Distributia stradala de materiale publicitare (pliante, flyere, reviste, brosuri, cataloage, etc) oferea posibilitate de segmentare a publicului tinta in functie de anumiti indici precum: varsta, sex, venit, mediu urban sau rural, etc. De asemenea, cu ajutorul distributiei stradale mesajul promovat de tine ajunge direct la publicul caruia i te adresezi oferindu-ti posibilitatea de a vedea impactul pe care serviciile tale il au asupra acestora.

    Distributia stradala a materialelor publicitare se poate realiza sub diferite forme in functie de serviciile oferite si de publicul caruia i te adresezi. Astfel, poti oferi materiale publicitare direct publicului pe strada sau in zonele aglomerate si cu impact: precum statiile mijloacelor de transport in comun, targuri si expozitii, intersectii, centre comerciale, la stergatoarele masinii etc.

    Alege cu grija continutul materialelor publicitare. Acestea trebuie sa starneasca interesul publicului, sa aiba un continut suficient de explicit astfel incat publicul sa inteleaga exact despre ce este vorba, sa aiba suficiente date de contact astfel incat orice potential client sa poata lua legatura foarte usor cu tine precum si sa poata obtine usor mult mai multe informatii, sa aiba un aspect placut si atractiv care sa-l faca pe potentialul client sa le citeasca si sa le pastreze.

    Wingman presteaza astfel de servicii de promovare si nu numai. Apeleaza cu incredere la Wingman si nu vei regreta. Wingman te poate ajuta sa-ti faci afacerea cunoscuta.

Telefon nr. // 0756.86.86.86
Telefon/Fax: nr. // 021.323.66.63